naar Wolfgang Amadeus Mozart 

Concept Alexandra Aerts 

Spel Merel De Vilder Robier

Live graphics Emilie Lauwers 

Accordeon Ludo Mariën 

Technisch advies Hendrik Collier 

Muziek Wolfgang Amadeus Mozart 

 

 

Wolf een getekend concert geïnspireerd door de muziek van Wolfgang Amadeus Mozart; een tocht door polderland en kleverige kleigrond; een wreed wrang sprookje over de wolf die in ons woont. 

 

Wolf gaat over eeuwigheid. De eeuwige zoektocht . Het eeuwige op de vlucht zijn. Een vlucht die soms eindigt. En soms niet. 

 

Wolf gaat op zoek naar het beest dat in ons huist. De wreedheid van de mens. De kille kracht van onverschilligheid. 

 

Wolf gaat over de grens tussen schoonheid en lijden. Over sprankels hoop. 

 

Wegens beperkte plaatsten raden we aan om tijdig uw plaatsen te reserveren via mail (info@dapostrof.be) of tel 0494 534566

 

in: 15€ (na reservatie) 18€ aan de deur

betaling ter plaatse de avond van de voorstelling

 

  

Emilie Lauwers studeerde grafische vormgeving en typografie in Gent. Ze werkt als illustrator, scenograaf, vormgever, fotograaf en geeft kunstworkshops. 

Voor Wolf zal ze elke avond een gevecht aangaan met de inkt en live een graphic novel (sch)etsen… www.emilielauwers.be 

 

Merel de Vilder Robier, dochter van de Vlaamse kunstenaar Pjeroo Roobjee, is een Vlaamse actrice,performer en auteur. Ze speelde hoofd - en bijrollen in talrijke  televisie - en theaterproducties waaronder Meiske in de alom geprezen 'Diep in het bos' van Dick Van Der Harst en Eric De Volder..

 

Ludo Mariën speelde met zowat alle vooraanstaande Belgische artiesten en is een graag geziene virtuoos in het buitenland. Van Franse musette over jazz, van volbloed tango tot klaterend klassiek, Ludo Mariën brengt zijn muziek steeds in een absoluut meesterschap, met een onovertroffen muzikaliteit en met een uitgesproken karakter. Met zijn passie voor muziek slaagt hij erin om het accordeon zowel bij jongeren als het grote publiek op de kaart te zetten. 

 

Alexandra Aerts creëert muziekprojecten voor kleuters. Geinspireerd door de muziek van Mozart schreef ze Wolf, een macabere tekening voor volwassenen.